Pages

Deze blog ...

Hoi, mijn naam is Seppe,officieel heet ik Round Robin Highlander. Ik ben geboren op 22 januari 2008, als eerste van 6 pupjes. Mijn baasje wilde met mij agility doen, en daarbij zijn we volop in training, in april 2010 zijn we aan wedstrijden begonnen... Ondertussen heb ik haar kunnen overtuigen van het schapendrijven en heb ik haar ook bij de schaapjes aan het werk gezet.

Op deze blog ga je nog veel over mij lezen...

Voor meer info kan je mijn baasje mailen.

maandag 23 augustus 2010

weekendje Ter Dries !

Afgelopen weekend was't weer al agility wat de klok sloeg (jeeeej).
Onze club organiseerde samen met Ter Dries 2 dagen wedstrijd. Zaterdag was het onze beurt om de handen uit de mouwen te steken, zondag was het voor hen werkendag en konden wij wedstrijd lopen. Wel, zo'n zaterdagje latten leggen heeft me goed gedaan, gok ik... want zondag morgen... hebben Sep en ik ons jumpingparcours én foutloos én in recordtijd kunnen afleggen, en hebben daarmee (onze eerste !) eerste prijs gelopen ! Ook met het weer hebben we enorm geluk gehad... toen de stortvlagen het volk naar binnen joegen, hadden wij al lang gedaan en zaten we hoog en droog, hihi.

Anika en Seppe's vriendinnetje Oxy waren er ook (rasechte Ter Driesenaars) en hebben ons goed aangemoedigd. Jammer genoeg zelf iets minder goed gelopen, maar da komt nog wel...

There's always next time, meisjes !

Geen opmerkingen: