Pages

Deze blog ...

Hoi, mijn naam is Seppe,officieel heet ik Round Robin Highlander. Ik ben geboren op 22 januari 2008, als eerste van 6 pupjes. Mijn baasje wilde met mij agility doen, en daarbij zijn we volop in training, in april 2010 zijn we aan wedstrijden begonnen... Ondertussen heb ik haar kunnen overtuigen van het schapendrijven en heb ik haar ook bij de schaapjes aan het werk gezet.

Op deze blog ga je nog veel over mij lezen...

Voor meer info kan je mijn baasje mailen.

donderdag 21 juli 2011

[OVL] "Stropersbossen" - De Klinge

Vandaag zijn we een nieuwe wandeling gaan uittesten, ondanks het slechte weer.
Bleek een goeie keuze te zijn geweest, want we zijn van de regen weggereden en hebben een mooie (én droge) boswandeling kunnen maken aan de grens met onze Noorderburen

Waar? De Klinge (tussen Hulst en St Gillis Waas)
Afstand? 4,3 km
Wegwijzers? rode zeskantjes "Stropersbossen", de groene wandeling is minder geschikt voor honden door de Galloway runderen die er "los" grazen.
Aard van de weg? Verharde boswegen
Vertrekpunt? St Pietersnieuwstraat ten einde. Je moet dan nog een stukje rechtdoor het bos in voor je op de route komt. Je kan ook parkeren in de Stroperstraat, de wandeling is een lus dus je komt toch weer bij je auto uit.
Hondvriendelijk? De rode wandeling absoluut. Enkele wandelaars, en ondanks het mindere weer toch ook enkele fietsende gezinnetjes, maar dat stoort niet als je je hond effe bij jou roept. Klein stukje langs verkeersarme straatjes en weer het bos in.
GPS-kaartje (klik)


klik voor vergroting

Geen opmerkingen: