Pages

Deze blog ...

Hoi, mijn naam is Seppe,officieel heet ik Round Robin Highlander. Ik ben geboren op 22 januari 2008, als eerste van 6 pupjes. Mijn baasje wilde met mij agility doen, en daarbij zijn we volop in training, in april 2010 zijn we aan wedstrijden begonnen... Ondertussen heb ik haar kunnen overtuigen van het schapendrijven en heb ik haar ook bij de schaapjes aan het werk gezet.

Op deze blog ga je nog veel over mij lezen...

Voor meer info kan je mijn baasje mailen.

woensdag 25 mei 2011

[OVL] "Roomacker" - Tielrode

De Roomacker is een Provinciaal domein in de gemeente Tielrode, bij Temse. Het 12ha grote natuurdomein is het ganse jaar gratis toegankelijk, van zonsop- tot zonsondergang. De naam verwijst naar een vermoedelijke eigenaar in de 16e eeuw, de familie Van Roome.

Waar? Tielrode/Temse
Afstand? 9 km
Wegwijzers? groene pijltjes (zeskantjes) "Roomakker"
Aard van de weg? Verharde en onverharde wegen door velden en bos, langs grote, heldere vijvers
Vertrekpunt? Jozefstraat, Tielrode. Je kan de wandeling beginnen of afsluiten met een drankje aan 'tVeer. Zeer gezellig terras !
Hondvriendelijk? Kan +-75% los +- 25% aangelijnd, af en toe fietsers, vooral in het begin langs de dijk. Aan de vijvers enkele wandelaars/joggers. Mooie rustige wandeling, met zwemmogelijkheden voor de hondjes (en de baasjes die dat willen, proper water), deels ook langs straatjes (naar het volgende veldwegje) maar niet heel druk qua verkeer.Geen opmerkingen: