Pages

Deze blog ...

Hoi, mijn naam is Seppe,officieel heet ik Round Robin Highlander. Ik ben geboren op 22 januari 2008, als eerste van 6 pupjes. Mijn baasje wilde met mij agility doen, en daarbij zijn we volop in training, in april 2010 zijn we aan wedstrijden begonnen... Ondertussen heb ik haar kunnen overtuigen van het schapendrijven en heb ik haar ook bij de schaapjes aan het werk gezet.

Op deze blog ga je nog veel over mij lezen...

Voor meer info kan je mijn baasje mailen.

zaterdag 21 september 2013

Sep is 'back' :o)


Tja, hij is natuurlijk nooit echt WEG geweest, maar Sep is lang 'buiten competitie' geweest door een blokkade in zijn rug.
Een lange (laaaaaaaaaaaange) periode van rust en agility-ban, heeft hij met waardigheid doorstaan. De blokkade was relatief snel verholpen, en hoewel hij bij het terug opbouwen op training weer vlot en snel liep, liet hij op wedstrijd dan weer merken dat er toch nog iets niet ok was... Verschillende dierenartsen, specialisten, fysio's later, was nog steeds niet duidelijk wat het probleem was/bleef...

Lang heb ik getwijfeld, en echt geworsteld met het idee om hem op pensioen te moeten zetten, omdat ik niet wil dat hij zich kapot zou lopen. Op wedstrijden ging het niet, en op trainingen wel, meer dan behoorlijk zelfs... dus, zou hij enkel nog trainen, recreatief... Nadat ik die klik gemaakt heb, heb ik dus ook geen wedstrijden meer ingeschreven, en de wedstrijden waar hij nog ingeschreven was, zouden we gewoon lopen voor de fun (behalve als hij weer zou hakkelen)

Alsof hij die klik moet gevoeld hebben, liep hij afgelopen weekend op Ter Schelde wel zéér enthousiast een 3e plaats... Totaal onverwacht, maar hij had er overduidelijk ZIN IN !

We hebben met deze podiumplaats ook een 6e punt voor graad 3,  nog 2 te gaan dus, en da's leuk, maar 't is mijn ambitie niet... Ik wil gewoon nog jaren samen met mijn roskopke onze favoriete sport beoefenen...
Love you, sweet Sep-sep

Geen opmerkingen: